Školjke

Dagnje

Ovu najzastupljeniju školjku u Jadranu možemo jesti sirovu uz kap limuna i maslinovog ulja te je možemo kuhati ili pržiti. Dok je u svojoj čvrstoj ljušturi najčešće je pripremamo na buzaru, a ovako očišćena i konzervirana idealan je sastojak svakog rižota, tjestenine ili umaka s okusom mora.

Sastav: Očišćene dagnje, voda, sol, limunska kiselina

Alergeni: mekušci
Priprema: spremno za upotrebu nakon otvaranja

PAKIRANJE NETO EAN CODE DIMENZIJE AMBALAŽE EAN CODE KARTONA BROJ PROIZVODA PO KARTONU DIMENZIJE KARTONA (DxŠxv) cm NETO KOLIČINA BROJ KARTONA U REDU BROJ REDOVA NA PALETI VISINA PALETE NETO KOLIČINA NA PALETI
190 g 3859892899035 9 cm x 6,5 cm x 6,5 cm 3859892899370 6 9 x 14 x 20 cm 1140 g 29 10 105 cm 330,6 kg

 

Prosječne hranjive vrijednosti u 100 g proizvoda:
Energija 441 kJ/ 105 kcal
Masti 3 g
Od kojih zasićene masne kiseline 0,5 g
Ugljikohidrati 3,2 g
Bjelančevine 16 g
Vlakna  
Sol 15 g
Mediteranska tradicija spojena u naslijeđu Dalmacije i Sicilije temelj je naše proizvodnje.