Povratak na ostale recepte

Teleći odrezak sa slanim inćunima i kaparima

Teleći odrezak sa slanim inćunima i kaparima

Vrijeme pripreme 30 min Broj porcija 4 osobe Težina pripreme Lagano

Sastojci

  • 500 g telećih šnicela (narezanih na tanje komade)
  • 50 g maslaca
  • 2 žlice brašna
  • 6 listića kadulje
  • 4 komada Canicula fileta inćuna u maslinovom ulju
  • 1 žlica kapara
  • 1 čaša bijelog vina
  • sol i papar
     

Način pripreme

Otopite maslac u tavi zajedno s listovima kadulje.
Teleće šnicele uvaljajte u brašno s obje strane i stavite u tavu, dodajte bijelo vino i nastavite kuhati na srednjoj vatri oko 8 minuta ravnomjerno okrečući šnicele.

Isjeckajte inćune te ih zajedno s kaparima dodajte u tavu te miješajte nekoliko minuta. 

Lokalni ribari s kojima surađujemo svako nam jutro garantiraju najbolji ulov iz Jadranskog mora.