Povratak na ostale recepte

Nadjev za pizzu inćuni - mozzarela - chilli

Nadjev za pizzu inćuni - mozzarela - chilli

Vrijeme pripreme 50 min Broj porcija 3 osobe Težina pripreme Lagano

Sastojci

  • 4 komada Canicula zarolanih fileta slanih inćuna s kaparima
  • 1/2 svježe chilli papričice
  • 1/2 limuna
  • 3 jušne žlice passate od rajčica
  • 50 g mozzarelle
  • 1 jušna žlica isjeckanih listova peršina
  • sol,papar, maslinovo ullje

Način pripreme

Filete inćuna  zajedno s kaparima stavite u zdjelu. Ne morate iscjediti svo ulje s njih. U to dodajte nasjeckanu chilli papričicu, par žlica maslinovog ulja, koricu i sok pola limuna.

Ostavite marinadu 15 minuta da se arome prožmu.

Na već pripremljeno tijesto za pizzu namažite passatu od rajčica i trgajući komadiće mozzarelle pospite po vrhu. Jednakomjerno poslažite filete inćuna iz marinade na tijesto te pospite kapare i chilli te peršin. Za kraj po vrhu pokapajte marinadu koja vam je ostala, a pizzu pecite dok tijesto ne poprimi zlatnu boju i postane hrskavo.

Briga i poštovanje prema moru te ribolovnim ciklusima motiviraju nas na stalno podizanje kvalitete poslovanja.